مراحل ساخت تنور سنتی
مجموعه تنور خاور ، تولید کننده مرغوب ترین و به صرفه ترین تنور های سنتی در کشور است که این افتخار را دارد که با هدف رضایت مشتری کار خود را ادامه می دهد این قسمت ؛ مراحل ساخت تنور سنتی
.
.
مراحل ساخت تنور سنتی &
نان اهمیت ویژه ای در بین سفره ما ایرانیان دارد و از طرفی اینکه این نان چگونه پخته شود نیز بسیار مهم است ، و خب اهمیت نان و کیفیت ان هم بر کسی پوشیده نیست ، در مورد اینکه نان ها یا به صورت سنتی در تنور های سنتی پخته میشود و نان هایی هم در تنور های فلزی ساخته میشود قبلا صحبت کرده ایم و توضیح داده ایم ،
.
.
اما نکته ای که در حال حاضر میخواهیم برای شما توضیح بدهیم مراحل تولید تنور های سنتی است که سعی شده به صورت خلاصه و مختصر و مفید توضیح داده شود که پروسه ساخت تنور ها در تولید ما به چه شکلی است و به علاوه اینکه فقط کلیات ساخت توضیح داده شده است و این نکته را بیاد در نظر داشته باشید .
.
مرحله اول ؛ انتخاب خاک مناسب
مرحله اول این هست که باید شما خاک مناسبی برای تنور خود انتخاب کنین ، چون برای تولید تنور سنتی باید خاک مناسبی داشته باشید ، که این خاک به استحکام تنور کمک میکند و اصلا هر خاکی را نمی توان برای تنور استفاده کرد و هرچقدر در انتخاب خاک تنور دقت بیشتری داشته باشید مسلما تنور خیلی بهتری را خواهید داشت و نان با کیفیت بالاتری هم میتوانید بپزید در این تنور ها
.
.
مرحله دوم ؛ اماده سازی خمیر تنور
زمانی که خاک مناسب را انتخا کردیم باید در مرحله دوم باید خاک جمع شده که مقداری سفت هم هست و حالت سنگ شده داره بعضی قطعات ان را در خیس کنیم و بگذاری همراه با مخلوط اب چندین ساعتی باشند تا حالت گل دراید و بعد باید برای اماده سازی خمیر تنور چندین ساعت گل لگد شود و ضمن اینکه موارد مناسب نیز به آن افزوه شود از جمله مو گوسفند و
.
خرید انواع تنور های گلی سنتی و قابل ارسال به سراسر کشور
کارشناس فروش : اقای بیرم ابادی
شماره های تماس :
09152058195
09027729185
..........................................
.
لینک کانال اینستگرامی ما : https://www.instagram.com/tanormahdishop/
- ۹۸/۰۸/۱۸