مقایسه تنور سنتی و صنعتی
مجموعه تنور خاور ، تولید کننده مرغوب ترین و به صرفه ترین تنور های سنتی در کشور است که این افتخار را دارد که با هدف رضایت مشتری کار خود را ادامه می دهد این قسمت ؛ مقایسه تنور سنتی و صنعتی
.
مقایسه تنور سنتی و صنعتی ؛
نان بخش مهمی از سفره ما ایرانی ها را تشکیل میدهد و یک وعده اصلی و مهم غذایی برای ما است از این جهت محبوبیت خاصی بین ما ایرانی ها دارد و تقریبا بین هر وعده غذایی ما نان را داریم و سر سفره همه ما ایرانی ها قطعا نان وجود دارد اما یک نکته اساسی وجود دارد و آن هم این است که این نان مهم و پر اهمیت چگونه و در کجا و به چه روشی پخته شده است که امیدواریم در ادامه توضیحات ما مورد استفاده شما دوستان عزیز قرار بگیرد .
.
تاثیر تنور در پخت نان ؛
نان ها امروزه در تنور ها پخته میشوند و گاهی هم چنان این تنور ها سنتی هستند و گلی و گاهی این گلی ها با کاز کار میکنند و گاهی با هیزم و گاهی هم تنور ها الومینیوم و فلزی هستند و خب در تنور های صعنتی پخته میشوند .
باید توجه کنین که نان هایی که در تنور های سنتی و در حرارت با هیزم پخته میشود متفاوت با نان هایی که در تنور های سنتی اما با گاز داغ میشود و ضمن اینکه همین ها باز بسیار بسیار متفاوت از تنور های صنعتی هستند و احتمال زیاد شیمیایی بودن و مضر بودن و سرطان زا بودن انها برای ما وجود دارد .
.
تنور های صنعتی و یک هشدار ؛
تنور های صنعتی و فلزی به علت اینکه در زمان پخت نان همراه می شود با گرمای شدید و فعل های شیمیایی مختلف این امر باعث می شود که در درمای بالا نان ارزش خود را از دست بدهد و همین امر باعث میشود نان در اثر تماس با فلز در دمای بالا ، حتی بیماری زا بشود .
.
تنور های سنتی ؛
باید توجه داشته باشید نانی که در تنور های گلی و هیزمی پخته میشوند ارزش قضایی بسیار بالایی دارند و طعم و پخت خوبی را به همراه دارند که شما میتوانید یکی از این تنور ها را در منزل و در باغ خود داشته باشید و از استفاده انها لذت ببرید .
خرید انواع تنور های گلی سنتی و قابل ارسال به سراسر کشور
کارشناس فروش : اقای بیرم ابادی
شماره های تماس :
09152058195
09027729185
..........................................
.
لینک کانال اینستگرامی ما : https://www.instagram.com/tanormahdishop/
- ۹۸/۰۸/۱۸
واقعا تنور های سنتی رو نمیشه با این تنور های جدید مقایسه کرد